Op geloof-Gebaseerd goed

Technologie zoals eerst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenElektrische Centrifugaalpomp

14/12g-g Chemische Centrifugaalpomp, de verbinding van de ondeugddrijvende kracht/van de verpakkingsverbinding pomp

Certificaat
Van goede kwaliteit Drijfmest centrifugaalpomp voor verkoop
De kwaliteit van het product is zeer goed

—— David

Een betrouwbare fabrikant zal later samenwerken

—— Peter

De leverancier zal u later oprapen

—— Lisa

Ik ben online Chatten Nu

14/12g-g Chemische Centrifugaalpomp, de verbinding van de ondeugddrijvende kracht/van de verpakkingsverbinding pomp

China 14/12g-g Chemische Centrifugaalpomp, de verbinding van de ondeugddrijvende kracht/van de verpakkingsverbinding pomp leverancier

Grote Afbeelding :  14/12g-g Chemische Centrifugaalpomp, de verbinding van de ondeugddrijvende kracht/van de verpakkingsverbinding pomp

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hebei, China
Merknaam: Gempump
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 14/12g-g

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 1000 USD/Set
Verpakking Details: Standaard de Uitvoer Houten Geval of door Vereist
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
model: 14/12g-g Poort: Peking, Tianjin
kleur: geel of andere Verzegelend Type: Klierverbinding, Mechanische verbinding, Verdrijververbinding
Transmissie: versnellingsbaktransmissie, hydraulische koppelingsaandrijving enz. Toepassingen: diepzee mijn en de steel verwijderende van aanwinst enz.

14/12g-g Chemische Centrifugaalpomp, de verbinding van de ondeugddrijvende kracht/van de verpakkingsverbinding pomp

 


Installatie van mechanische verbinding voor dunne modderpomp


1. controle het mechanische verbinding geïnstalleerde type, specificaties is correct.
. controle 2 de grootte van de dunne modderpomp en de installatie van mechanische verbindingen met betrekking tot de grootte van delen, geometrische nauwkeurigheid en correlatie is verenigbaar met technische vereisten. De belangrijkste aspecten zijn als volgt:


(1) de radiale eindtolerantie van de schacht (of schachtkoker) die het mechanische verbindingsdeel installeert, de oppervlakte eindigen en buitendiametertolerantie van de schacht (of askoker).
(2) verticality van de middellijn van de as (of askoker) wordt toegestaan door de combinatie van de verzegelende holte en de klier.
(3) installeer het eind van de schacht (of askoker) van de ringszegelring, installeer het afkanten en de afwerking van het eind van shell van de mechanische verbinding.
(4) de asverplaatsing van de schacht van de mechanische verbinding.

 

3 zouden. de installatie van mechanisch verbindingsproces schoon moeten worden gehouden, en toestaan geen hulpmiddelen om verzegelende elementen, in het geval van schade en schade te onttrekken.
4. bij het installeren, zouden de beweegbare en statische ringsoppervlakte met een laag van schone olie en turbineolie moeten worden met een laag bedekt. De hulp verzegelende ring (met inbegrip van de beweegbare ringszegelring en de statische ringszegelring) moet ook met een schone olie of turbineolie voor installatie worden met een laag bedekt om de vlotte installatie te verzekeren.
5. de statische rings verzegelende ring in statische ringsrug na de verzegelde einddekking, zouden aandacht moeten besteden om het statische gezicht van het ringseind niet te kwetsen, om ervoor te zorgen dat de eindoppervlakte van de statische ring en de einddekking verticaal aan de centrale lijn, is en aandacht aan de anti roterende van de anti statische de ringsrug de omwentelingsspeld van de groefgroepering, maar niet in contact besteedt.
6. Het roterende deel van de mechanische verbinding wordt bevestigd aan de as door twee vaste schroeven op de de lentezetel. Wanneer de schroeven worden aangehaald, moet de het werk lengte van de lente worden verzekerd.

 

 

 

Toepassing van mechanische verbinding voor dunne modderpomp

 

  1. vóór het begin van de dunne modderpomp, is het noodzakelijk om het apparaat in bijlage van de mechanische verbinding te controleren, en of het koel en smerende systeem perfect en gedeblokkeerd is.
  2. De materiële lijn zal worden schoongemaakt alvorens om roestonzuiverheden te beginnen te verhinderen de verzegelende kamer in te gaan.
  3. Draai de schacht met het handwiel aan controle of de schacht regelmatig roteert. Als de schijf zich beweegt, controleer of de installatiegrootte correct is.
  4. Vóór het normale drijven, is de statische druktest nodig om het het verzegelen effect van het eindgezicht, de verzegelende ring en de verzegelende einddekking van de mechanische verbinding te controleren. Als er om het even welk probleem is, zal het probleem één voor één worden gecontroleerd en worden gecontroleerd.
  5. alvorens de dunne modderpomp begint, zou de kamer met vloeibaar of verzegeld middel moeten worden gevuld, als een afzonderlijk verzegelend systeem zou moeten zijn begonnen, het koelwatersysteem moet beginnen door te geven.
  6. vóór normaal die gebruik, eerst bij luchtdruk in werking wordt, neem gesteld waar de temperatuurstijging van de verbinding, of lekkagefenomeen normaal is. Als er een licht lek is, kunt u voor een periode lopen, zodat de eindoppervlakte meer eenvormig is, tot de lekkage geleidelijk aan tot normaal verminderde. Als de verrichting 1 - 3 uren is, wordt de hoeveelheid lekkage niet verminderd, moet u de inspectie tegenhouden.
  7. de normale bedrijfsvoering, voert op, kan het verwarmen langzaam worden uitgevoerd, en besteedt aandacht aan de van de temperatuurstijging en lekkage situatie, zoals normaal alles, wat in productie kunnen worden gezet.

Wanneer het ophouden, zouden wij de dunne modderpomp moeten tegenhouden en ophouden koel en smerend systeem.

 

 

Toepassingen

  • De grintpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor zich kanaal, reservoirontzilting, kustterugwinning, het uitrekken, diepzeemijnbouw en afvalreservoirs. Een zandpomp wordt ontworpen voor ononderbroken behandeling van de moeilijkste, hoge schurende die dunne modder door gewone pompen wordt vereist. Het gebruiksmodel is geschikt om modder, smelten van metaal, explosieve modder, het uitbaggeren boten te vervoeren, rivier het uitbaggeren, enz. in mijnen.
Eigenschap
  • Het grintpomp wordt de van Typeg (of van GH) ontworpen voor de ononderbroken behandeling van de moeilijkste hoge schurende dunne modder, die teveel vaste lichamen bevat en niet uit door gewone pompen kan worden gepompt. Het is geschikt om modder, smelten van metaal, explosieve modder en andere gebieden te vervoeren. Het type GH is een hoge liftpomp.

 
 

PRESTATIES

Pompmodel Toelaatbaar
Max. Macht
(kW)
Duidelijke Waterprestaties  
Capaciteit Q Hoofd
H (m)
Snelheid
n (r/min)
Max.Eff.
(%)
NPSH
(m)
 
m3 /h l/s
                 
14/12g-g 1200 576-3024 160-840 8-70 300-700 68 2.0-8.0  
                 

Contactgegevens
Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: richard

Tel.: +8615132113824

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)