Op geloof-Gebaseerd goed

Technologie zoals eerst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Opdracht Centrifugaalpomp voor verkoop
De kwaliteit van het product is zeer goed

—— David

Een betrouwbare fabrikant zal later samenwerken

—— Peter

De leverancier zal u later oprapen

—— Lisa

Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd

1
Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd
Centrifugal Pump Manufacturer from China

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Gempump
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%
Location: Shijiazhuang,China(Mainland)
Main Products: Slurry pump,Submersible pump,Multistage pump,Split case pump,Self-priming pump
Certifications:: ISO9001

Co. van het de Machinesmateriaal van Shijiazhuangjiemu, Ltd werd opgericht in 2010, gelegen in Shijiazhuang-Stad, Hebei-Provincie, China.
Ons bedrijf is een belangrijke fabrikant wat het vermogen van productontwerp & ontwikkeling, productie, verkoop & marketing, de technische diensten in pompen heeft. Zoals dunne modderpompen, pompen met duikvermogen, meertrappige pompen, spleet-geval zijn de pompen, self-priming pomp enz., wijd gebruikt in velen gebied: Minerale verwerking, afvalvervoer, steenkoolwas, enz.
Onze fabriek is uitgerust met vormworkshop, gietende workshop, thermische behandelingsworkshop, het smeden workshop, die workshop, assemblageworkshop en een slijtvast materieel R&D-Instituut machinaal bewerkt. Met een groep ervaren ingenieurs en elitemanagers, concentreert het bedrijf zich om een verscheidenheid van industriële pompproducten en ondersteunende systemen van de daarmee verband houdende professionele diensten voor metallurgisch, mijnbouw, elektriciteit, steenkool en de chemische industrieën te voorzien.
Onze centrifugaalwaterpompen zijn uitgevoerd naar meer dan 50 gebieden en landen overzee, zoals Zuid-Afrika, Nigeria, Zambia, Madagascar, Mali, Ghana, Egypte, Laos, Vietnam, Thailand, Indonesië, Singapore, Maleisië, Filippijnen, Australië, Canada, de V.S., Rusland, Kazachstan.
Het „beste product in markt & innovatie“ is ons kwaliteitsbeleid van de onderneming; En wij zullen constant het interne beheer versterken en zullen onze technologische voordelen toepassen om onze klanten tevreden te stellen.
De producten van ons bedrijf omvatten: ZJ horizontale dunne modderpomp, verticale de dunne modderpomp van ZJL, van de het metaalvoering van Warman AH horizontale de dunne modderpomp, pomp van de de rubbervoerings de horizontale dunne modder van Warman AHR, verticale de dunne modderpomp van Warman SP, de pomp van de de rubbervoeringszinkput van SPR; TL ontzwavelingspomp, TLR die met zwavelpomp wordt gevoerd; PN horizontale modderpomp, verticale de modderpomp van PNL; IS/schone het waterpomp van IRL, D-Type meertrappige hoge drukpomp, S/de pomp van het SH-Typewater; Diepe bronwaterpomp; centrifugaalpomp met duikvermogen; de dubbele pomp van het zuigings gespleten omhulsel; self-priming pomp; rioleringspomp; CQ reeksen chemische pompen en andere verwante pompproducten, evenals de vervangstukken van de dunne modderpomp, de toebehoren van de modderpomp, meertrappige pompvervangstukken, magnetische pomptoebehoren en halffabrikaten.
Wij kunnen OEM de dienst ook verlenen. Bovendien verstrekken wij beste kwaliteitslagers en polyurethaan rubberproducten.
Co. van het de machinesmateriaal van Shijiazhuangjiemu, Ltd zal al onze klanten van uitstekende kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen, en professionele naverkoopdienst voorzien. Hoop onze pompen meer voordelen aan u zullen brengen en wij een win-win samenwerking kunnen hebben.

Contactgegevens
Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86--15132113824

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)