Op geloof-Gebaseerd goed

Technologie zoals eerst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenRioleringspomp met duikvermogen

De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp

Certificaat
Van goede kwaliteit Drijfmest centrifugaalpomp voor verkoop
De kwaliteit van het product is zeer goed

—— David

Een betrouwbare fabrikant zal later samenwerken

—— Peter

De leverancier zal u later oprapen

—— Lisa

Ik ben online Chatten Nu

De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp

China De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp leverancier
De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp leverancier De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp leverancier

Grote Afbeelding :  De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shijiazhuang, China
Merknaam: Gempump
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: QW (WQ) type

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Standaard de Uitvoer Houten Geval of door Vereist
Levertijd: 4 weken
Betalingscondities: D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 70/Month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Stroom: 10~1700 m ³ /h Hoofd: 5~50 m
Toepassing: de gemeentelijke techniek, bouw, fabrieken en mijnenriolering, woonwijken van riolering lost Materiaal: Gietijzer, Roestvrij staal
Motormacht: 4~30 kW Snelheid: 960~2950 r/min
Middelgrote temperatuur: ≤ 100 ℃ kleur: Zilveren Gray

De mobiele non-blocking pomp met duikvermogen met duikvermogen van de rioleringsriolering

 

 

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert reparatie en het onderhoud met duikvermogen van de rioleringspomp:

 

QW (WQ) typ niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen met een unieke drijvende krachtstructuur en een nieuwe mechanische verbinding, kan het bevatten van vast lichaam effectief vervoeren en snakken vezel. De drijvende kracht In vergelijking met conventionele drijvende kracht, de pompdrijvende kracht is in de vorm van een enige of dubbele agent, die aan een pijp met dezelfde dwarsdoorsnedegrootte, met een zeer goede te sterke intensiteit, met een redelijke spiraalvormige kamer gelijkaardig is, die tot de pomp efficiënte Hoogte, tot drijvende kracht statische en dynamische test maken, zodat de pomp in de looppas zonder trilling.

 

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert voorwaarden met duikvermogen van de rioleringspomp van gebruik:

 

 1. de middelgrote temperatuur overschrijdt geen 60 ℃, middelgrote heavyness van 1 ~ 1.3kg/dm3.
 2. geen intern koelsysteem van de zelf-stroomomloop van de pomp, het motordeel van de vloeibare oppervlakte overschrijdt geen 1/3.
 3. gietijzermateriaal in de waaier van PH5 ~ 9 wordt gebruikt die.
 4. 1Cr18Ni9Ti het roestvrij staalmateriaal kan de algemene corrosieve media gebruiken.
 5. het gebruik van milieuhoogte van niet meer dan 1000 meters, meer dan wanneer de orde zou moeten worden gemaakt om u van betrouwbaardere producten te voorzien.

Nota: Als de gebruiker een speciale temperatuur, media en andere vereisten heeft, gelieve te specificeren wanneer het opdracht geven van tot de details van het transmissiemiddel, zodat de eenheid om betrouwbaardere producten te verstrekken.

 

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert Eigenschappen met duikvermogen van de rioleringspomp:

 1. QW (WQ) typ niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen met uniek één enkel blad of de dubbele structuur die van de bladdrijvende kracht, zeer de capaciteit van vuil verbeteren door de rioleringspomp met duikvermogen kan de de pompdiameter van de rioleringspomp effectief overgaan 5 keer de van de vezelmateriaal en diameter de pompdiameter van de Rioleringspomp van ongeveer 50% van de vaste deeltjes.
 2. QW (WQ) typ de niet-belemmert mechanische verbinding met duikvermogen van de rioleringspomp gebruikend een nieuw type van het harde corrosiebestendige materiaal van het wolframcarbide, terwijl de verbinding betere dubbel-Beëindigenverbinding is, zodat de verrichting op lange termijn in de oliekamer tot de rioleringspomp met duikvermogen veilige ononderbroken verrichting kan maken 8000 Uren of meer.
 3. QW (WQ) typ de algemene compacte structuur van de rioleringspomp, kleine grootte, met geringe geluidssterkte, energie - het besparingseffect is duidelijk, gemakkelijk onderhoud, geen behoefte om pompruimte te bouwen, in het water duiken werken, zeer de projectkosten drukken.
 4. QW het type (van WQ) is de niet-belemmert kamer met duikvermogen van de de verbindingsolie van de rioleringspomp uitgerust met de opsporingssensor van het hoge precisie anti-jamming lek, en statorwinding ingebed in het thermische element, de van de de rioleringspomp van WQ de motor absolute bescherming met duikvermogen.
 5. Volgens de behoeften van gebruikers met het automatische kabinet van de veiligheidscontrole, lekkage verbeteren de met duikvermogen van de rioleringspomp, de lekkage, de overbelasting en de over--temperatuur en andere absolute bescherming, productveiligheid en betrouwbaarheid.
 6. De vlotterschakelaar kan op de vereiste vloeibare veranderingen, de automatische controle van begin en einde het het met duikvermogen van de rioleringspomp, zonder speciale zorg, het gebruik van uiterst geschikt worden gebaseerd
 7. QW (WQ) de pomp van de typeriolering kan met de installatiesysteem van de dubbel-spoor automatisch koppeling volgens de behoeften van de gebruiker worden uitgerust. Het is zeer geschikt voor installatie en onderhoud. De mensen moeten niet de rioleringskuilen met deze bedoeling ingaan.
 8. kan in de gehele liftwaaier worden gebruikt en, verzekeren geen die de motor zal overbelasten.
 9. QW het type (van WQ) heeft de niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen twee verschillende installatiemethodes, het vaste automatische systeem van de koppelingsinstallatie, mobiel vrij installatiesysteem.

 

QW (WQ) typ niet-belemmert de structuurbeschrijving met duikvermogen van de rioleringspomp:

 

QW het type (van WQ) bestaat de niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen uit twee delen van motor en pomp, twee gescheiden door de kamer van de olieisolatie en de mechanische verbindingscomponenten, is een mechanische en elektrointegratieproducten, motor en pomp met dezelfde as (rotor) de volledige Korte pomplengte, compact. Uitgerust met een verscheidenheid van beschermingsapparaten, makend tot de pomp veilige en betrouwbare verrichting. De belangrijkste onderdelen van de rol als volgt:

 

Signaallijn 1: uitgerust met volledig de controlekabinet van de waterpomp, de implementatie van globale bescherming van de pomp, met inbegrip van lekkage, fase, kortsluiting, het oververhitten, motoroverbelasting en andere projecten.

 

Motorstator 8: Klasse B of Klassenf isolatie.

 

Lekkagesonde 11: De component is geïnstalleerd in de oliekamer, wanneer de mechanische verbinding wordt beschadigd, het water in de oliekamer, kan de sonde een signaal van het controlesysteem verzenden om de pomp te beschermen.

 

Mechanische verbinding 13: het gebruik van de verbinding van de dubbel-kanaalreeks, de keus van het nieuwe harde corrosiebestendige materiaal van het wolframcarbide, met een betrouwbare verbinding, slijtage, kenmerken met lange levensuur en andere.

 

Drijvende kracht 17: drijvende kracht met een één enkel kanaal of dubbele structuur van het stroomkanaal, met een sterke capaciteit om door de grote materialen en het vezelafval over te gaan, om het belemmeren, het winden mislukking te verminderen.

 

Pomplichaam 15: uitgerust met de drijvende kracht, die de pomp met hoog rendement maken.

 

Zegelring 18: geïnstalleerd in de mond van het pomplichaam, wanneer de drijvende kracht toe te schrijven aan verrichting die de slijtage van de mondring verlaten, de zegelring vervangt om de pomp aan de beste efficiency te verzekeren.

 

 

QW (WQ) typeduikboot zonder het Productgebruik van de rioleringspomp te belemmeren:

 

QW (WQ) typ niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen voor de fabrieks bedrijfs ernstige verontreiniging van afvalwaterlossing, de woonpost van de rioleringsriolering, stedelijk de drainagesysteem van de behandelings van afvalwaterinstallatie, de post van de het systeemdrainage van de luchtdefensie, het materiaal van de waterplantwatervoorziening, de ziekenhuizen, hotelsriolering, gemeentelijke techniekbouwwerf, exploratie, mijn ondersteunende machine, landelijke biogasautoclaven, landbouwgrondirrigatie en andere industrieën, transportbanddeeltjes van riolering, vuil, kunnen ook voor water en corrosieve media worden gebruikt.

 

 

QW (WQ) typ het niet-belemmert gebruik en de voorzorgsmaatregelen met duikvermogen van de rioleringspomp:

 1. QW het type (van WQ) zou de niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen zorgvuldig v3o3or gebruik moeten worden gecontroleerd, of de kabel beschadigd is, zijn de bevestigingsmiddelen los of vallen weg, de pomp in het vervoer, opslag, het installatieproces met of zonder misvorming of schade.
 2. Meet dezelfde en relatieve isolatieweerstand van de pompmotor met 500V megger. De waarde zou niet minder dan 2 megohms moeten zijn. Anders, motorstator zou winden droog moeten zijn en de het drogen temperatuur zou geen 120 ℃ moeten overschrijden.
 3. De reeks van rioleringspomp installeerde vaste en mobiele twee. Wanneer het gebruiken van een vaste automatische installatie, zou de ketting in (van de pompafzet, zou de verbinding met de pompafzet parallel moeten zijn) twee hangende ringsschroeven of opheffende raad moeten worden opgenomen boven en beneden het opheffen van pomp. Gelijk ver*tragen langs de gids tot het automatisch aan de positie wordt gekoppeld. Wanneer het gebruiken van mobiele installatie, besteden de eerste slangreeksen, met een ketting in de twee ringen boven en beneden het opheffen van pomp, aandacht aan de kabel kunnen niet als kabel worden gebruikt om gevaar te vermijden.
 4. QW het type (van WQ) niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen die na de omwentelingsrichting van de inham als linksdraaiende omwenteling wordt verbonden, als de pompomkering, enkel de kabel in om het even welke twee lijnen om de bedradingspositie aan te passen die kan.
 5. QW (WQ) type de lucht-blokkerende de chassisgrond met duikvermogen is van de rioleringspomp strikt overeenkomstig de relevante procedures moet behoorlijk zijn, om het gebruik van persoonlijke veiligheid, in de pomp te verzekeren die lopen, verboden strikt in de buurt van de installatie, de mensen? Beweging, enkel desgevallend het elektrische ongeval van de pomplekkage.
 6. QW het type (van WQ) moet de niet-belemmert rioleringspomp met duikvermogen bij gebrek aan speciale omstandigheden met het automatische kabinet van de pompcontrole worden uitgerust, direct hangt niet het net of gebruikt de messenschakelaar om de bevoegdheid aan te zetten om de normale bedrijfsvoering van de pomp te verzekeren.
 7. De pomp zou verrichting geen op lange termijn in de laag-liftstaat (gebruik over het algemeen het hoofd zou moeten niet zijn minder dan 60% van het geschatte hoofd) moeten zijn, is het best om het gebruik van de voorgestelde waaier binnen de lift te controleren om de pomp te verhinderen gepast om de motor te overbelasten en te branden.
 8. Geen zelf-doorgeeft koelapparatenpomp is strikt belemmerd de gehele oppervlakte van de verrichting op lange termijn om het oververhitten schade aan de pomp te verhinderen.

 

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert installatie met duikvermogen, de verrichting en het onderhoud van de rioleringspomp:

 

 • Wanneer het installeren van en het behandeling van de pomp, is het strikt verboden om de kabel te maken, zodat om niet de onderbreking van de kabelbinnenkant zo te veroorzaken, is de schakelaar off-line, enz. De pomp kan niet normaal lopen, zelfs de motor branden;
 • Zorg ervoor dat de aan de grond zettende kabel van de pompkabel behoorlijk aan de grond wordt gezet. Wanneer de pomp werkt, is het strikt verboden om de werkplaats te sluiten of de pomp te raken. om het risico van elektrische schok te verminderen kan het slechts aan de aangewezen aan de grond zettende contactdoos worden verbonden.
 • Overbelast geen verrichting;
 • De kabel met de pomp wordt gebruikt kan niet minder dan 1,2 keer het gebied van de pompkabel zijn die;
 • Wanneer geïnstalleerd, moet de pomp worden vastgemaakt, maar kan niet de kabelkracht, of met het het pompbegin en einde maken wanneer een omwenteling;
 • runtime vond dat de pomp geen water is, zou u moeten controleren of de pomp wordt omgekeerd, of de pompafzet bij de controleklep binnen wordt de lucht niet afgevoerd;
 • De regelmatige inspectie van de de fase of verwant van de pompmotor tussen de isolatieweerstand, zou de waarde niet moeten zijn minder dan 2MΩ, of zou moeten worden gedemonteerd;
 • De elektrische pomp in de gespecificeerde arbeidsvoorwaarden, de normale bedrijfsvoering na zes maanden, zou de oliekamer het verzegelen situatie moeten controleren, zoals olie in de olie is geëmulgeerd of de waterprecipitatie, zou 10 moeten worden vervangen # olie en mechanische verbindingen;
 • Na een jaar van normale bedrijfsvoering van de pomp, zou het moeten worden gereviseerd, de slijtagedelen vervangen die zijn gedragen en de status van de bevestigingsmiddelen gecontroleerd. Tegelijkertijd, vervang het vet om ervoor te zorgen dat de pomp goed gesmeerd tijdens verrichting is.
 • Als de pomp niet in gebruik is, maak het schoon gelieve en het te drogen.

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert reparatie en het onderhoud met duikvermogen van de rioleringspomp:

 

 1. De pomp zou moeten handbeheer en gebruik zijn, en regelmatig de pomp controleren die winden en de isolatieweerstand tussen de chassis is normaal.
 2. Telkens als, vooral voor dikkere en dikkere dunne modder, de pomp in het water voor verscheidene notulen zou moeten worden geplaatst om de sedimenten te verhinderen wegging om ervoor te zorgen dat de schone pomp.
 3. Als de pomp niet lange tijd wordt gebruikt, zou de pomp uit het water moeten worden verwijderd, onderdompelt niet in water lange tijd om het de windingsvocht van de motorstator te verminderen de kans om het leven van de pomp te verhogen.
 4. In de conventionele staat van elke pomp na het gebruik van 3 00 ~ 500 uren na het vullen of de vervanging van olie in de olietank (10 olie ~ 30), zodat de mechanische verbinding om een goede smeringsstaat te handhaven, het mechanische verbindingsleven verbetert.
 5. Nadat de pomp wordt verwijderd en hersteld, moet de kabinetsassemblage door de luchtdichte test van 0.2MPa worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de motor en betrouwbaar wordt verzegeld.
 6. De zegelring tussen de drijvende kracht en het pomplichaam heeft een het verzegelen functie, zoals het verzegelen zal de schade direct de pompprestaties indien nodig, zou moeten worden vervangen beïnvloeden. 

 

QW (WQ) typ de niet-belemmert Modelbetekenis met duikvermogen van rioleringspompen:

De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp

 

QW (WQ) typ niet-belemmert de structuurdiagram met duikvermogen van de rioleringspomp:

 

 1. machtskabel
 2. motorverbinding
 3. kabeldoos
 4. motordekking
 5. lager
 6. hogere schachtzetel
 7. motorhuisvesting
 8. stator
 9. schacht (rotor)
 10. lager
 11. olie en watersonde
 12. oliekamer
 13. Mechanische verbinding
 14. achterdekking
 15. pomplichaam
 16. drijvende krachtbouten
 17. drijvende kracht
 18. zegelring
 19. chassis

De mobiele non-blocking 960~2950 r/min Snelheid met duikvermogen van de rioleringspomp 

Contactgegevens
Shijiazhuang JieMu Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: richard

Tel.: +8615132113824

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)